مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان بر اهمیت استفاده از ظرفیت نخبگان حوزوی و فعالان اجتماعی و فرهنگی برای توسعه فرهنگی هر چه بیشتر جامعه تاکید کرد.
معاون تبلغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه گفت: پس از توصیهها و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون تبلیغ و اهمیت آن، با استقبال گسترده طلاب سطح ۳ برای رشته تبلیغ مواجه شده ایم.
مدیر مدرسه علمیه خواهران کوثر بندرلنگه گفت: رابطهی زن و مرد در جامعه اگر با رعایت حدود شرعی و دینی باشد، هم جامعه سالمتر خواهد بود، هم گناه کمتری انجام خواهد گرفت.
آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور در دیدار با مرجع عالیقدر آیت الله کریمی جهرمی، گزارشی از فعالیتهای حوزههای علمیه و نیز برنامه سفر به عتبات عالیات و دیدار با علما پرداخت.
معاون پژوهش حوزه های علمیه کشور با تاکید بر تقویت هر چه بیشتر حوزه پژوهش گفت: در حال حاضر بیش از 120 نشریه فعال حوزوی وجود دارد و تقویت نشریات یکی دیگر از کارهای است که در روند پژوهشی اثر بخش است.
مدیر حوزه علمیه هرمزگان با اشاره به اهمیت انجام کارهای پژوهشی برای طلاب و اساتید، گفت: در بعد زیرساخت های پژوهشی حوزه علمیه هرمزگان زیر خط فقر به سر می برد و در بحث تجهیزات نیز ضعیف است.
معاون پژوهش حوزه های علمیه کشور با اشاره بر اینکه پژوهش، مقدم بر آموزش است، تأکید کرد: نظام های رفتاری نیاز به پژوهش دارد تا اثرگذاری در جوامع را بوجود آورد و نباید در خصوص پژوهش، ساده انگاری شود.
حجتالاسلام و المسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی معاون پژوهش حوزه های علمیه کشور طی روز های چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری برای بازدید از طرح های پژوهشی مدارس علمیه هرمزگان به استان سفر می کند.
مدیر حوزه علمیه هرمزگان با طرح پرسشی مبنی بر اینکه وظیفه طلاب در زمینه تحقق شعار سال چیست، گفت: وظیفه طلاب و روحانیون درباره تحقق شعار سال در دو بخش فرهنگی و عملیاتی خلاصه میشود.
مدیر حوزه علمیه هرمزگان گفت: باید داشته های علمی روحانیون را مطابق با پاسخگویی جامعه قرار داد و راه اندازی رشته های تخصصی متناسب با تبلیغ از اقدامات حوزه علمیه هرمزگان در سال های اخیر است.
مدیر حوزه علمیه هرمزگان گفت: رویداد کرسی نقد و تحلیل مقاله علمی میتواند شروعی برای مباحث علمی در سایر مدارس علمیه هرمزگان باشد و باید از ظرفیتهای پژوهشی اساتید و طلاب بیشتر استفاده شود.